Veelgestelde vragen

Leveren jullie complete keukens?

Nee, wij leveren geen complete keukens. Ons doel is om een houten keuken beschikbaar te maken voor een vriendelijk budget. Ons concept is daarom gebaseerd op het gebruiken van IKEA componenten die worden afgewerkt met onze unieke en persoonlijke houten fronten en afwerkdelen. Je dient zelf te zorgen voor deze basis en monteert hierop onze fronten. Wel denken we graag met je mee over de mogelijkheden en kunnen wij ook zorg dragen voor het plaatsen van de keuken. 

Zorgt HoutCuisine ook voor de montage en installatie?

Jazeker, HoutCuisine kan zorg dragen voor de montage en installatie van jouw droomkeuken. Maar onze fronten zijn ook heel goed zelf te monteren.

Ontwerpen jullie ook keukens?

Nee, wij ontwerpen geen keukens voor onze klanten. We gaan er van uit dat je dit zelf doet of laat doen. Bijvoorbeeld met de IKEA Keukenplanner. Mocht je twijfels of vragen hebben over het toepassen van onze producten in je ontwerp dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. 

Geven jullie korting?

Nee wij geven geen korting. Wij doen er zoveel mogelijk aan om de prijs van onze producten zo betaalbaar mogelijk te houden. Dat doen we door onze processen en productie efficiënt in te richten en waar mogelijk kosten te besparen. Daarnaast hanteren wij vaste en beperkte marges. Hiermee bieden wij direct een eerlijke prijs. Ruimte om te onderhandelen calculeren wij dus niet in. Dat maakt ons verkoopproces efficiënter en bespaart jou en ons tijd en kosten.

Hoe gaat het met de (aan)betaling?

Wij vragen bij het plaatsen van je order een aanbetaling van 35% van het totaalbedrag. De resterende 65% betaal je wanneer de keukenfronten klaar zijn voor levering. Overigens wordt een order pas in productie genomen bij ontvangst van de aanbetaling. Houd hier rekening mee bij kritische levertijden!

Wat kost een complete keuken met jullie fronten?

De prijs voor een complete keuken met fronten van HoutCuisine is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is de grootte van de keuken van belang. Deze heeft invloed op de kosten van de basis en het aantal fronten. Daarnaast dien je rekening te houden met eventuele apparatuur, de gewenste houtsoort, afwerking en de keuze van het blad. Een inschatting is daarom moeilijk te geven. De prijs voor een IKEA keuken zonder fronten is te calculeren in de IKEA metod keuken planner. Op onze website zijn alle prijzen van de producten ook terug te vinden en te bestellen.

Hoe vraag ik een offerte gebaseerd op het IKEA keukensysteem aan?

 

De beste en snelste manier is om jouw tekening te mailen naar info@houtcuisine.nl aan de hand daarvan kunnen wij een offerte op maat maken. Alle producten met prijzen zijn ook terug te vinden op deze website, je kunt ze toevoegen aan het winkelmandje en bestellen wat je nodig hebt. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar mocht je dat prettiger vinden. 085-0160606

Kan ik de fronten zelf installeren?

Het monteren van de fronten zal voor de meeste doe-het-zelvers geen probleem zijn.

Hoe gaat de levering?

Zodra jouw fronten gereed zijn, zullen deze na betaling van de restfactuur, gratis worden verzonden naar het door jouw opgegeven adres. Onze koerier neemt van te voren contact met je op om een datum en tijdstip af te stemmen.

Leveren jullie ook in België?

We leveren regelmatig aan Vlaamse klanten. Levering in België en andere EU-landen is dan ook geen enkel probleem. Overigens vind je onze fronten ook in andere Europese keukens. Zo staan er al in keukens met onze fronten in Zwitserland, Noorwegen, Duitsland, Luxemburg en natuurlijk Frankrijk.